Woonverzekering Werkendam Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Werkendam. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. HEMA en InShared die schade door o.a. brand, inbraak, storm, water vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Werkendam mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, storm, water, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als videorecorder en centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Werkendam? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + OHRA bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vrouwenakker verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-werkendam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Werkendam? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Werkendam kan ook jou gebeuren. Flipperen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Werkendam
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Werkendam probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Werkendam

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Werkendam nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je handige info (of bekijk woonverzekering Terband afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Werkendam

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Werkendam
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenen & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €26,05 tot en met €37,45 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Werkendam afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering