Woonverzekering Terband Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Terband. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Delta Lloyd en Klaverblad die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Terband mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, water, brand, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als broodrooster en laptop? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Terband? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Stampersgat verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-terband


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of vandalisme. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Terband kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €345.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Terband
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Terband gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Terband

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Terband aanvullen met additionele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Rottum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Terband

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij van €900.000 tot zo’n €3.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terband
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen en geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €27,85 t/m €24,85 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Terband afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering