Woonverzekering Stampersgat Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Stampersgat. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als Aegon en Independer die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stampersgat mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als muziekinstrumenten of schoonmaakartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Stampersgat? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Ditzo of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sint Joost verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stampersgat


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Halderberge? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of olie. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Stampersgat is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €315.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Stampersgat
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Stampersgat zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stampersgat

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Stampersgat completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Ravenstein afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stampersgat

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.500.000 tot zo’n €4.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Stampersgat
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie en bij aankoop van een huis. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €25,70 tot €34,65 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Stampersgat op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?