Woonverzekering Sint Joost Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Sint Joost. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Delta Lloyd en Lancyr die schade veroorzaakt door water, bliksem, vandalisme, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Joost maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, vandalisme, storm, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als uurwerken en lingerie? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Sint Joost? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK + Univé faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schalkhaar verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-joost


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Echt-Susteren? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade of omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Sint Joost is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag / het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €530.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Joost
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Sint Joost zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Joost

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Sint Joost aanvullen met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Oudwoude afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet + gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sint Joost

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf €1.100.000 tot wel €4.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,50 (per maand). Check ook Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Joost
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan erfenis & conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €28,75 t/m €24,70 p/maand in maart 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sint Joost online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering