Woonverzekering Oudwoude Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Oudwoude. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oudwoude juli 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals wandversiering of jacks? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oudwoude? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer + Zelf zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oostkapelle verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. waterschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Oudwoude is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Meestal wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudwoude
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Oudwoude gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oudwoude

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Oudwoude completer maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Niebert afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudwoude

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €3.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,40 (per maand). Check ook BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudwoude
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en conflicten over huur. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €24,70 tot en met €33,65 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oudwoude vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?