Woonverzekering Ravenstein Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ravenstein. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. ANWB en Interpolis die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ravenstein mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als gordijnrails of (elektrische) dekens? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ravenstein? Start direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allianz + InShared hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudwoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ravenstein


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oss? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ravenstein kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €260.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Ravenstein
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Ravenstein probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ravenstein

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Ravenstein uitbreiden met een paar nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Nijkerkerveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of sieraden. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ravenstein

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan krassen op de auto + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.350.000 oplopend tot €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali.

Rechtsbijstandverzekering Ravenstein
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag en huur- en verhuurgeschillen. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €38,10 tot wel €37,90 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ravenstein vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?