Woonverzekering Ulestraten Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,80 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ulestraten. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals DAK en Lancyr die schade als gevolg van vandalisme, brand, water, bliksem verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ulestraten april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, water, brand, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koelkast of barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ulestraten? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ANWB + REAAL Verzekeringen faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Termunten verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ulestraten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Meerssen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en plundering. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Ulestraten kan iedereen gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €370.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ulestraten
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Ulestraten probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ulestraten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag de woonverzekering in Ulestraten uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Schoonhoven afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera & een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ulestraten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot wel €3.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Ulestraten
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. ontslag & bij aankoop van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €29,70 t/m €37,45 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ulestraten voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering