Woonverzekering Termunten Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Termunten. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Europeesche en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Termunten april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, brand, water, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als aquarium en gereedschap? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Termunten? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + Zelf hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Stavoren verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-termunten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade of plundering. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Termunten is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €425.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Termunten
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Termunten probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Termunten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Termunten completer maken met verschillende handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Ruinen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Termunten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €950.000 oplopend tot €3.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Termunten
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau of conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €27,30 t/m €37,00 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Termunten afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?