Woonverzekering Broek in Waterland Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Broek in Waterland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars als Centraal Beheer en Klaverblad die schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Broek in Waterland april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, diefstal, water, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als uurwerken en pantalons? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Broek in Waterland? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of Verzekeruzelf.nl faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bladel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-broek-in-waterland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Waterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand of olie. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Broek in Waterland kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €530.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Broek in Waterland
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Broek in Waterland zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Broek in Waterland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Broek in Waterland completer maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Aldeboarn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Broek in Waterland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.300.000 tot zo’n €4.900.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Broek in Waterland
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict over reparatie auto. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €32,50 tot €29,65 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Broek in Waterland voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering