Woonverzekering Bladel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Bladel. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote partijen waaronder ANWB en InShared die schade veroorzaakt door brand, inbraak, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bladel april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als muziekinstrumenten en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bladel? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea en Klaverblad faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bedum verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bladel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bladel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Bladel kan ook jou gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €390.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bladel
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Bladel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bladel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Bladel uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Zuidwolde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze additionele dekkingis er bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bladel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €4.400.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bladel
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag & conflict met de buren. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €27,15 tot wel €34,70 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bladel op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?