Woonverzekering Deurningen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Deurningen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Bovag en Interpolis die schade door o.a. storm, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Deurningen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als haarden en cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Deurningen? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + OHRA hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Bilt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-deurningen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dinkelland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm en plundering. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Deurningen kan ook jou gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €485.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Deurningen
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker jouw de woning in Deurningen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Deurningen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Deurningen nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Berg en Terblijt afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Deurningen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding of geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.250.000 tot zo’n €4.400.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Deurningen
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever of geschil m.b.t. pensioen. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €34,40 tot en met €28,85 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Deurningen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering