Woonverzekering Maria Hoop Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Maria Hoop. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Allianz en Klaverblad die schade zoals brand, storm, inbraak, water dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maria Hoop april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als spelcomputers en overjassen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Maria Hoop? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Ditzo en Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lioessens verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-maria-hoop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Echt-Susteren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Maria Hoop is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Maria Hoop
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Maria Hoop zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Maria Hoop

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Maria Hoop nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Kamperveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Maria Hoop

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een deuk in de auto & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.350.000 tot wel €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Maria Hoop
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflicten over erfrecht. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €27,40 tot wel €35,25 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Maria Hoop voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering