Woonverzekering Kamperveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Kamperveen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Aon Direct en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kamperveen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, water, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vriezer of kinderwagen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kamperveen? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Univé werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Houten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-kamperveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kampen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Kamperveen kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €395.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kamperveen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Kamperveen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kamperveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Kamperveen aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Hantumhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra dekkingstaat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kamperveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €2.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kamperveen
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering en geschillen met de buren. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €38,20 oplopend tot €25,30 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kamperveen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering