Woonverzekering Lioessens Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lioessens. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als Centraal Beheer en SNS die schade zoals water, storm, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lioessens juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, inbraak, brand, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als oven of overjassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lioessens? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Allianz + Verzekeruzelf.nl verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Langeveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lioessens


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag of olie. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Lioessens kan zomaar gebeuren. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €570.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lioessens
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Lioessens zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lioessens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Lioessens complementeren met een paar handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Houten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lioessens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.250.000 tot zo’n €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,90 (per maand). Check ook Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Lioessens
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert of in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €29,50 tot €38,10 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lioessens vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering