Woonverzekering Rottevalle Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rottevalle. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade zoals bliksem, water, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rottevalle mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, vandalisme, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als cd-speler of dassen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rottevalle? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Zelf hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rasquert verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-rottevalle


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Smallingerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade en vandalisme. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Rottevalle kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €320.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rottevalle
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Rottevalle moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Rottevalle

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Rottevalle uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Oldemarkt afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe polis is er bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een fotocamera en een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rottevalle

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere besmeurde meubels en ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot wel €2.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rottevalle
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan ontslag of geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €28,45 tot en met €35,30 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rottevalle vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering