Woonverzekering Groet Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Groet. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Allsecur en Klaverblad die schade veroorzaakt door brand, bliksem, inbraak, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Groet maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, vandalisme, water, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als fornuis of laptop? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Groet? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + nowGo verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Geesbrug verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-groet


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bergen (NH.)? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of ontploffing. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Groet is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €330.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Groet
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Groet gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Groet

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Groet completer maken met extra handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Drogeham afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader of sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Groet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 oplopend tot €3.700.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Groet
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict over reparatie auto. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €32,25 tot wel €31,25 p/maand in maart 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Groet online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?