Woonverzekering Baexem Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Baexem. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven zoals HEMA en Reaal die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baexem juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, storm, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als horloges en dressoir? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Baexem? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of Klaverblad faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Altforst verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-baexem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leudal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of ontploffing. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Baexem is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €460.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baexem
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Baexem eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Baexem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Baexem uitbreiden met additionele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Wittelte afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon of gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Baexem

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto + geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot €4.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baexem
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen en conflict na autoschade. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,00 oplopend tot €34,95 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Baexem voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?