Woonverzekering Kats Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kats. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren en Lancyr die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kats februari 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als zonwering en schrijfmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Kats? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen + InShared werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Huissen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-kats


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noord-Beveland? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade en schroeischade. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kats kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €690.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kats
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Kats gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kats

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Kats complementeren met meerdere belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je nuttige info (of bekijk woonverzekering Hardinxveld-Giessendam afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet & een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kats

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.050.000 tot €2.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kats
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering & afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €26,55 t/m €24,25 per maand in februari 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kats voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?