Woonverzekering Loenen aan de Vecht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Loenen aan de Vecht. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Delta Lloyd en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, bliksem, brand, water verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Loenen aan de Vecht april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, inbraak, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als tv of bank? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Loenen aan de Vecht? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en London Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ledeacker verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-loenen-aan-de-vecht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stichtse Vecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of olie. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Loenen aan de Vecht kan zomaar gebeuren. Insluipen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte gevel. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €525.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Loenen aan de Vecht
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Loenen aan de Vecht probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Loenen aan de Vecht

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Loenen aan de Vecht aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Hulsberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Loenen aan de Vecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Loenen aan de Vecht
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau & conflict met makelaar. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €30,25 tot wel €25,10 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Loenen aan de Vecht online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering