Woonverzekering Hulsberg Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Hulsberg. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Generali en ZLM die schade zoals vandalisme, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hulsberg juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als verlichting en iPhone? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hulsberg? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA + ING faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hillegom verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hulsberg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nuth? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Hulsberg kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaliter wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €545.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hulsberg
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Hulsberg eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hulsberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Hulsberg complementeren met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Graauw afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hulsberg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan een kapotte telefoon en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.300.000 tot zo’n €4.900.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Hulsberg
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen & conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €29,40 oplopend tot €33,80 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hulsberg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?