Woonverzekering Hillegom Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hillegom. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hillegom juli 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als radio of toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hillegom? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Ditzo + Verzekeruzelf.nl faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heesselt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hillegom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hillegom? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of brandblussing. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hillegom kan ook jou gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of loslatende kit. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In de regel wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €285.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hillegom
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hillegom gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hillegom

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hillegom completer maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Garminge afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera + viool. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hillegom

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €900.000 tot ruim €3.350.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Hillegom
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €35,30 tot wel €33,80 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hillegom afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering