Woonverzekering Nijeveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,35 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Nijeveen. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als Delta Lloyd en Polis Direct die schade door o.a. water, inbraak, brand, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijeveen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als muziekinstrumenten en laptop? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijeveen? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + SNS hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Netterden verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nijeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Meppel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en rook. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Nijeveen is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €290.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijeveen
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Nijeveen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nijeveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Nijeveen completer maken met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Lochem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijeveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot ruim €5.000.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Nijeveen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij ontslag en conflicten over erfrecht. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €30,85 tot €34,25 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nijeveen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?