Woonverzekering Netterden Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Netterden. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade door o.a. water, inbraak, storm, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Netterden juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, brand, water, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als lampen en jacks? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Netterden? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en nowGo hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Middelaar verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-netterden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oude IJsselstreek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Netterden kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €555.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Netterden
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Netterden gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Netterden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Netterden nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Lauwersoog afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur + sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Netterden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.000.000 tot wel €3.850.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Netterden
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven en geluidsoverlast. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €27,25 oplopend tot €33,05 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Netterden voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering