Woonverzekering Lauwersoog Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Lauwersoog. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Aegon en nowGo die schade door o.a. vandalisme, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lauwersoog juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, brand, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glaswerk of overhemden? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lauwersoog? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Lancyr zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kolderwolde verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lauwersoog


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Marne? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Lauwersoog is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte goot. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €380.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Lauwersoog
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Lauwersoog eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lauwersoog

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Lauwersoog completer maken met additionele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Hijum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lauwersoog

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij van €1.500.000 tot wel €2.650.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Lauwersoog
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen of conflict bij aankoop huis. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €36,05 tot wel €37,80 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lauwersoog online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?