Woonverzekering Sibrandabuorren Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Sibrandabuorren. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars waaronder Aon Direct en Klaverblad die schade als gevolg van storm, inbraak, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sibrandabuorren mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, diefstal, brand, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kristal en jacks? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sibrandabuorren? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of SNS hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: s-Heerenberg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-sibrandabuorren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Sibrandabuorren is altijd een risico. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Doorgaans worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €535.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Sibrandabuorren
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Sibrandabuorren probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sibrandabuorren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Sibrandabuorren nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Oudelande afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sibrandabuorren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.450.000 tot wel €3.500.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sibrandabuorren
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over adoptie en conflict met de bank. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €27,65 tot en met €36,00 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sibrandabuorren op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering