Woonverzekering Lemelerveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Lemelerveld. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders waaronder Allsecur en ZLM die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lemelerveld april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als zonwering en iPad? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lemelerveld? Open direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen of nowGo zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Krabbendijke verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-lemelerveld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dalfsen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade en rook. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lemelerveld is altijd een risico. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Meestal wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €495.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lemelerveld
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Lemelerveld probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lemelerveld

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Lemelerveld uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Holten afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lemelerveld

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €1.200.000 oplopend tot €4.950.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 (per maand). Check ook Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lemelerveld
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag of conflicten over erfrecht. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €24,75 tot en met €26,60 per maand in april 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lemelerveld vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?