Woonverzekering Krabbendijke Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Krabbendijke. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen als ASR Verzekeringen en ING die schade zoals bliksem, storm, vandalisme, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Krabbendijke juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als verlichting en warmtepomp? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Krabbendijke? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + OHRA faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kantens verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-krabbendijke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Reimerswaal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem of poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Krabbendijke kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €355.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Krabbendijke
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Krabbendijke eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Krabbendijke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Krabbendijke uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Hekendorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze additionele dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone + drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Krabbendijke

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €4.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Krabbendijke
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €35,50 oplopend tot €24,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Krabbendijke op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering