Woonverzekering Kantens Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Kantens. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Allsecur en Lancyr die schade zoals water, bliksem, inbraak, brand afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kantens mei 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, water, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als bestek en sofa? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kantens? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Interpolis hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Houtigehage verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kantens


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eemsmond? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Kantens kan ook jou overkomen. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €605.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kantens
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Kantens eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kantens

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Kantens uitbreiden met enkele handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je nuttige info (of bekijk woonverzekering Hapert afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop of jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kantens

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot €3.400.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kantens
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie en conflict met een automobilist. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €26,90 t/m €28,25 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kantens vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering