Woonverzekering Maarheeze Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Maarheeze. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en OHRA die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Maarheeze juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als platenspeler of petten? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Maarheeze? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leutingewolde verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-maarheeze


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Cranendonck? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm of roet. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Maarheeze is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €275.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Maarheeze
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Maarheeze zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Maarheeze

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Maarheeze aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Jellum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Maarheeze

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Maarheeze
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of de hypotheek. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €35,20 tot wel €27,65 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Maarheeze afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering