Woonverzekering Balloo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Balloo. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder Aon Direct en ING die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, brand, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Balloo april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, brand, inbraak, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals serviesgoed of cv-ketel? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Balloo? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Allianz of Unigarant bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Amstelveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-balloo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Balloo is altijd een risico. Flipperen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €300.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Balloo
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Balloo eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Balloo

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Balloo completer maken met enkele praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wolfheze afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Balloo

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €3.250.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balloo
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & conflict na autoschade. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €34,00 t/m €31,25 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Balloo op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?