Woonverzekering Lepelstraat Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Lepelstraat. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade door bijvoorbeeld water, brand, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lepelstraat juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als broodrooster en sportuitrusting? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lepelstraat? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals FBTO of nowGo bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kring van Dorth verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-lepelstraat


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen op Zoom? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of olie. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Lepelstraat is altijd een risico. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €375.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Lepelstraat
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Lepelstraat probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lepelstraat

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Lepelstraat complementeren met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Holwierde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lepelstraat

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot wel €2.800.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lepelstraat
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel of conflicten over erfrecht. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €25,55 tot en met €33,00 p/maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lepelstraat online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering