Woonverzekering Udenhout Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Udenhout. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Aegon en Univé die schade door bijvoorbeeld brand, water, storm, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Udenhout juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als frituurpan en barbecue? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Udenhout? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + Univé zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ter Apel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-udenhout


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tilburg? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Udenhout is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €515.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Udenhout
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Udenhout eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Udenhout

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Udenhout aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Schin op Geul afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Udenhout

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop & ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.350.000 tot zo’n €3.850.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,60 (per maand). Check ook Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Udenhout
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €29,15 tot €32,40 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Udenhout vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering