Woonverzekering Schin op Geul Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Schin op Geul. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder ABN AMRO en London Verzekeringen die schade zoals brand, water, storm, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schin op Geul juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als sieraden en zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schin op Geul? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als DAK of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Rotstergaast verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-schin-op-geul


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Valkenburg aan de Geul? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Schin op Geul kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een kapotte leiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €250.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Schin op Geul
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Schin op Geul zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schin op Geul

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Schin op Geul complementeren met enkele handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Ossenwaard afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schin op Geul

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere een vlek op een meubel + het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €900.000 tot €3.350.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Schin op Geul
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan tuchtzaken en conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €28,40 oplopend tot €26,10 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schin op Geul afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering