Woonverzekering Rotstergaast Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Rotstergaast. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals FBTO en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rotstergaast mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als radio of linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Rotstergaast? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB en Interpolis faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Raerd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rotstergaast


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem en rook. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Rotstergaast is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. In de regel wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €470.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rotstergaast
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Rotstergaast probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rotstergaast

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Rotstergaast uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Oldehove afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rotstergaast

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €950.000 tot ruim €5.000.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,65 (per maand). Check ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rotstergaast
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn & conflicten over erfrecht. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €30,25 oplopend tot €30,40 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rotstergaast vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering