Woonverzekering Raerd Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Raerd. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Ditzo en London Verzekeringen die schade zoals brand, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Raerd juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aquarium en overjassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Raerd? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Generali en Nationale Nederlanden bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oudewater verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-raerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Raerd is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €440.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Raerd
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Raerd probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Raerd

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Raerd nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Nijetrijne afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze nieuwe moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Raerd

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €3.900.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Raerd
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €37,40 tot wel €30,50 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Raerd afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering