Woonverzekering Oosterend Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Oosterend. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als EAG Assuradeuren en nowGo die schade veroorzaakt door inbraak, storm, brand, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterend april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als platenspeler en gereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oosterend? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Generali of Unigarant zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Noordwijk verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oosterend


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Texel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schade door regen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oosterend is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €600.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterend
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Oosterend zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterend

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Oosterend completer maken met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Melissant afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze additionele modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oosterend

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte tablet + ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.250.000 tot €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterend
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,40 oplopend tot €33,65 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oosterend afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?