Woonverzekering Zevenbergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Zevenbergen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als Aegon en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, vandalisme, bliksem, brand afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zevenbergen april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als magnetron of kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Zevenbergen? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Lancyr faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Woold verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zevenbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Moerdijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Zevenbergen kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €510.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zevenbergen
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Zevenbergen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zevenbergen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Zevenbergen completer maken met meerdere interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je nuttige info (of bekijk woonverzekering Voorhout afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en sieraden. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zevenbergen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank + kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.450.000 tot €4.950.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Zevenbergen
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €25,40 t/m €36,45 p/maand in april 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zevenbergen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering