Woonverzekering Woold Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Woold. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als Aon Direct en ING die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, vandalisme, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Woold juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd’s of autoped? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Woold? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Verzekeruzelf.nl verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Westerlee verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woold


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winterswijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of schade door regen. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Woold kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €440.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Woold
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Woold gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Woold

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Woold uitbreiden met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Valkenswaard afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een e-reader of een rollator. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Woold

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.800.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woold
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst of verhalen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €31,30 t/m €28,10 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Woold op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering