Woonverzekering Westerlee Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Westerlee. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder ANWB en SNS die schade als gevolg van inbraak, brand, water, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Westerlee juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, diefstal, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kristal of centrifuge? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Westerlee? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als HEMA + Polis Direct hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wagenborgen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westerlee


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oldambt? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm en roet. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Westerlee is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €575.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerlee
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Westerlee eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Westerlee

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Westerlee uitbreiden met verschillende praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Tiendeveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westerlee

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.000.000 tot ruim €4.650.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerlee
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV en geschil met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €29,45 tot €38,20 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Westerlee afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering