Woonverzekering Wagenborgen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Wagenborgen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade zoals storm, water, inbraak, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wagenborgen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als broodrooster en lingerie? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wagenborgen? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Klaverblad hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vierlingsbeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wagenborgen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm of roet. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een omgevallen lamp? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Wagenborgen kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of loslatende kit. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €420.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wagenborgen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Wagenborgen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wagenborgen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Wagenborgen aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Stevensweert afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wagenborgen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.300.000 tot wel €3.350.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,35 (per maand). Check ook Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wagenborgen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag of geschil m.b.t. pensioen. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,05 oplopend tot €31,20 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wagenborgen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?