Woonverzekering Vierlingsbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Vierlingsbeek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en OHRA die schade als gevolg van inbraak, brand, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vierlingsbeek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als zonwering of dassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vierlingsbeek? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en ZLM werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Ubbergen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vierlingsbeek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Boxmeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of roet. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vierlingsbeek kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Typische schade is hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €400.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Vierlingsbeek
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Vierlingsbeek moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vierlingsbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Vierlingsbeek complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Slenaken afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & sieraden. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vierlingsbeek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.050.000 oplopend tot €4.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Vierlingsbeek
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen en geschillen met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €26,80 tot €36,85 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vierlingsbeek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?