Woonverzekering Grubbenvorst Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Grubbenvorst. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder DAK en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, storm, water, vandalisme verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Grubbenvorst juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals horloges en badkameraccessoires? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Grubbenvorst? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Ditzo en ING verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Gellicum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grubbenvorst


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Horst aan de Maas? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag of rook. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Grubbenvorst kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en loslatende kit. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €520.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Grubbenvorst
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Grubbenvorst gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Grubbenvorst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Grubbenvorst complementeren met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Druten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet of sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Grubbenvorst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop & geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij beginnend bij €950.000 tot wel €3.300.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Grubbenvorst
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of verkeersongeluk. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €37,85 tot €31,00 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Grubbenvorst vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering