Woonverzekering Gellicum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Gellicum. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gellicum april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, water, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als grammofoonplaten en centrifuge? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Gellicum? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of ING werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Evertsoord verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-gellicum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast of ontploffing. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Gellicum kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of gesprongen leidingen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €635.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Gellicum
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Gellicum gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gellicum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Gellicum uitbreiden met een aantal praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Horn afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + viool. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Gellicum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €4.250.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Gellicum
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan salarisaanpassing & conflict na autoschade. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies verschillen nogal (startend vanaf €24,10 t/m €29,15 per maand in april 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gellicum vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?