Woonverzekering Den Horn Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Den Horn. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als Avéro Achmea en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, water afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Den Horn juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, inbraak, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als haarden en fietsen? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Horn? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + Klaverblad verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dalerpeel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-den-horn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade of rook. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Den Horn kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €525.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Horn
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Den Horn gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Den Horn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Den Horn complementeren met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Benningbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Horn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas & kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 tot ruim €4.400.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Horn
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €30,50 tot €37,50 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Den Horn op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering