Woonverzekering De Heen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in De Heen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. Ditzo en ING die schade door o.a. brand, water, vandalisme, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Heen april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, brand, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals pannen of speelgoed? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Heen? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als De Goudse of nowGo zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Bruchterveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-heen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Steenbergen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in De Heen kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Vaak gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €685.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in De Heen
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in De Heen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Heen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in De Heen complementeren met additionele praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Baexem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Heen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €4.000.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Heen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel of conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €33,05 oplopend tot €30,15 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Heen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering