Woonverzekering Grolloo Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Grolloo. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen waaronder Europeesche en Turien en Co die schade als gevolg van bliksem, water, brand, storm dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Grolloo juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, vandalisme, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als serviesgoed of petten? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Grolloo? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + SNS hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Geesteren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grolloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Grolloo kan ook jou overkomen. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een kapotte leiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €480.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Grolloo
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Grolloo zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Grolloo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Grolloo completer maken met extra nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Drogteropslagen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze mogelijke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop + een rollator. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Grolloo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Grolloo
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict met werkgever & bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €31,95 oplopend tot €35,60 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Grolloo op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering