Woonverzekering Emmer-Compascuum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Emmer-Compascuum. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals DAK en Nationale Nederlanden die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, vandalisme dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Emmer-Compascuum juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als gordijnrails of schoenen? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Emmer-Compascuum? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Europeesche + ING hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Eernewoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-emmer-compascuum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Emmen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of plundering. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Emmer-Compascuum kan ook jou gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan lekkage. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €510.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Emmer-Compascuum
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna vind je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Emmer-Compascuum gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Emmer-Compascuum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Emmer-Compascuum completer maken met een paar nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Burgh-Haamstede afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Emmer-Compascuum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.150.000 tot wel €2.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Emmer-Compascuum
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschillen binnen de familie & schade of letsel in verkeer. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €24,10 t/m €32,80 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Emmer-Compascuum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering