Woonverzekering Boxmeer Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Boxmeer. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. HEMA en ZLM die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boxmeer mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pc en kleding? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Boxmeer? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea + Nationale Nederlanden faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Berlicum verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boxmeer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Boxmeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Boxmeer kan iedereen gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €535.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boxmeer
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Boxmeer moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boxmeer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Boxmeer nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Abbenes afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boxmeer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek in de vloer + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.500.000 oplopend tot €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,70 (per maand). Check ook DAK.

Rechtsbijstandverzekering Boxmeer
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel & geschil met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €38,20 oplopend tot €32,50 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Boxmeer afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering