Woonverzekering Abbenes Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Abbenes. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. Ditzo en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van vandalisme, storm, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Abbenes juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, vandalisme, storm, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als fornuis en schoonmaakartikelen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Abbenes? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zonnemaire verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-abbenes


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Abbenes kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €285.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Abbenes
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Abbenes moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Abbenes

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Abbenes aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Welsum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Abbenes

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 tot ruim €5.000.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Abbenes
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & geluidsoverlast. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €27,30 tot €32,00 per maand in juni 2024). De premie hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Abbenes vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering