Woonverzekering Welsum Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Welsum. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld ANWB en Turien en Co die schade veroorzaakt door storm, water, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Welsum juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als televisie of autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Welsum? Start direct de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of REAAL Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vries verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-welsum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Olst-Wijhe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Welsum kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €630.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Welsum
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Welsum zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Welsum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Welsum complementeren met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Ter Apel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader + een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Welsum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.600.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Welsum
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een bank & schade of letsel in verkeer. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,85 tot wel €36,45 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Welsum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering